Exclusieve vormen met hout gepolijst tot hoogglans of landelijk grijs. Dat is de custom-made buitenparket lijn van toonaangevend architect Edward Vlasveld.

Buitenschrijnwerk

Een parketvloer naar buiten doortrekken die dan vervolgens met dezelfde precisie gelegd en afgewerkt word als een binnen parketvloer dat, is opzich iets bijzonders daar vrijwel alle buitenparket producten slordig gemaakte en ruw afgewerkte producten zijn in vergelijk tot de binnen parketvloeren.    Buitenparket ondernemer Edward Vlasveld is hier een uitzondering op.    Zijn producten en werkwijze zijn wis en waarachtig van een andere kwaliteit als waar u bekend mee bent.

Op het eerste gezicht is dit door Edward Vlasveld ontworpen buitenparket setje, met name de stoel een beetje buitenaards en gedurfd van vorm, echter bij nader bekijks is het stoeltje tot in de perfectie ontworpen en uitgevoerd op een zeer vakkundige wijze. De tafel is de lage variant van de twee modellen, en is bedoeld voor het lounge gedeelde van een houten terras of binnenset.

BuitenparketEdward heeft hiermee de modern georienteerde clientele van de markt aangesproken. Buiten deze moderne versie van zijn meubeldesign en buitenparket heeft Vlasveld ook een klassieke lijn. Voor verdere info over de ontwerpen en producten van Edward Vlasveld kan men terecht op de website middels het hoofdstuk houtconstructies.

De vloeren die edward afleverd zijn bijzonder te noemen in de zin van dat zijn buitenparket producten vrij blijven van splinters, kromme planken, scheuren, los-komende schroeven, glad wordende planken, etc. etc.

Kortom; alle narigheid die men eigenlijk liever niet ziet op een houten terras zijn met het buitenparket van edward volledig verdwenen. Een verstandige keuze om eerst eens te gaan praten met architect Edward Vlasveld, de buitenparket specialist.