Tuinarchitecten
Tuinarchitecten bureau FFStyles is een bureau met kennis van zijn vak. Een tuin architect is meer dan een architect alleen. Een tuinarchitect heeft een passie voor tuinen en het ontwerpen van tuinen. Tuin architecten hebben alles in huis om van een tuin een prachtig landschap te maken.

Edward Vlasveld van Flaxfield Styles is altijd de perfecte match voor elk tuinontwerp. Edward heeft de gave om elk idee tot een prachtig architecturaal kunstwerk te maken en helpt u dan ook graag bij het uitvoeren van het plan. Door de jarenlange ervaring in het binnen- en buitenland is Flaxfield Styles een gevestigde naam in het ontwerpen van tuinen.

Tuinarchitect Edward Vlasveld

Normaliter komen de meeste tuin architecten met een geprint computer schets aanzetten, wanneer er een hoogwaardig ontwerp opgeleverd moet worden. En dan ook nog vaak voor een te hoog bedrag.

Bij tuin architect Edward Vlasveld is dit anders. Edward levert vakwerk waar de klant daadwerkelijk ziet wat de klant ontvangt. Het leveren van hoogwaardige kwaliteit vakwerk is waar Flaxfield Styles voor staat en is dan ook echt uniek in elke branche.

Echte vakmensen zijn helaas nog sporadisch te vinden, mensen die alles doen op de manier hoe het eigenlijk hoort. Tuinarchitect Edward Vlasveld is een van die tuin architecten die zich doelbewust onderscheidt door het leveren van hoogwaardig vakwerk. Met een geprinte computer schets kan een klant niets zien en vooral niets indenken.

Een computer schets heeft op deze manier geen enkele waarde als ontwerp. Het schetst letterlijk en figuurlijk geen realisme voor u als klant. Geen natuurlijke vorm en u heeft eigenlijk ook geen zicht op waar u eigenlijk voor betaald en vooral in de toekomst gaat krijgen.

Via zijn onderneming Flaxfield, voert Edward wereldwijd een toonaangevend product op het gebied van designtuinen. Na het afronden van zijn laatste studie, die hij volgde in Japan, verrijkt met de titel ‘tuinarchitect’, vertrok hij naar de Verenigde Staten en Italië om zijn horizon te vergroten en zijn kennis verder te verrijken.

Hij werkte voornamelijk op Hawaii, in Las Vegas Toscane en Sicilië bij bekende architecten en projectontwikkelaars. Het zal u dan ook niet verbazen dat men hem een perfectionist noemt. In 1999 richtte hij Flaxfield op met een knipoog naar zijn achternaam.

Sindsdien is hij ontwikkeld tot een internationaal erkend en succesvol ontwerper van binnen- en buitentuinen die uitblinken in design en kwaliteit. Ondanks zijn successen houdt Edward, indien mogelijk, een low-profile naar alle vormen van media. De privacy van zijn bijzondere clientèle beschermt hij dan ook, indien gewenst, tot het extreme. Edward wenst u een fijne wandeling door zijn site; …zijn wereld van tuinen.

Waarom zou u tuinarchitecten inhuren?

Wanneer u zelf niet weet wat u met uw tuin aan moet, kan het verstandig zijn om tuin architecten in de arm te nemen. Het zijn dan ook echte vakmensen die u met deskundig advies terzijde kunnen staan en vooral een schitterend tuinontwerp voor u kunnen maken. Maar wat doet een tuinontwerper nu eigenlijk precies?

Eigenlijk is een tuin architect een architect voor tuinen. Iemand zoals Edward Vlasveld is dan ook meer dan bekwaam op dit vakgebied. Kort gezegd, betekent dat het een vakman is en de benodigde diploma’s en certificaten heeft om goede tuinontwerpen te kunnen maken.

Zo kan hij zich richten op het ontwerpen van nieuwe aan te leggen tuinen, maar hij kan natuurlijk ook bestaande tuinen van een nieuw ontwerp voorzien. Een tuin ontwerper zoals Edward Vlasveld kan u natuurlijk ook enkel van consultancy voorzien.

De exacte kosten voor tuin architecten verschillen altijd per tuin. Nu is het niet alleen afhankelijk van de grootte van de tuin, maar uiteraard ook aan de eisen die u aan het ontwerp stelt. Voor een goed prijsinschatting kunt u het beste even contact opnemen met ons voor een persoonlijk gesprek.

Kom in contact met tuin architect Edward Vlasveld

De Gooise tuinarchitect doet het anders dan zijn collega’s. Edward levert ontwerpen af op een high-end custom-made wijze zodat de klant exact ziet hoe zijn of haar tuin er uit gaat zien en ook exact de atmosfeer kan proeven doordat het gene wat gepresenteerd wordt exact overeenkomt met de realistische werkelijkheid. En dit alles zonder al dat inhoudsloze geschreeuw en zichzelf zo goed vinden in al de blaadjes.

Voorts kan de klant hiermee ook zien dat ze te maken hebben met een tuinarchitect vakman. Zijn ontwerpschetsen zijn een lust voor het oog. Een tweede aspect in het maken van tuin architect ontwerpen is de originaliteit van het ontwerp zelf. In een land als België bijvoorbeeld, is vrijwel ieder tuinontwerp zo’n beetje hetzelfde.

Dit komt omdat er in dat land een tuincultuur heerst dat gedomineerd wordt door een 4-tal dingen. Het Buxus bolletje, het lapje gras, het Beuken haagje, en het Hortensia bloemetje,….en Voila, dit is de gehele Belgische tuinarchitect materialen programma.

Dit is de reden dat alles dan ook op elkaar lijkt en als men de straatjes van Brasschaat of Schilde of de rest van Belgie doorrijdt, dat alles hierdoor een kopie is van elkaar. Werkelijke originaliteit kan men zien op bijv. DYJG uit China (www.dylandscape.com of Green studio’s uit Beirut (www.greenstudios.net)