Tuinontwerpers

Op zoek naar tuinontwerpers die uw tuin volledig kunnen ontwerpen? Heeft u een vaag idee hoe uw ideale tuin eruit ziet, maar kunt u echt de hulp van een tuinontwerper gebruiken? Dan bent u natuurlijk op zoek naar een ervaren en professionele tuinontwerper zoals Edward Vlasveld die uw idee concreet maken.

Tuin ontwerper Edward Vlasveld ontwerpt en maakt tijdloze tuinen waar uw wensen centraal staan. Want vanzelfsprekend heeft u ook een belangrijke stem in het uiteindelijk design en hierbij houden wij altijd rekening met de bestaande beplanting en grootte van uw tuin.

Het wegdromen in een tuin die één en al harmonie uitstraalt, dit zult u alleen en enkel voor elkaar krijgen wanneer een goed en doordacht plan, een tuinontwerp op tafel ligt. Zoals de stijl in uw woonkamer onmisbaar is, geldt dit natuurlijk ook voor uw tuin. Maar hoe gaat zoiets eigenlijk in zijn werk?

Het maken van een tuinontwerp door een tuinontwerper

Het is altijd een goede keuze om een professioneel tuinontwerp te laten maken en vooral door iemand die de vereiste kennis en jarenlange ervaring heeft. Indien u geen tuinontwerp laat maken, dan loopt u het risico dat u snel op uw tuin uitgekeken raakt.

Door een tuin ontwerp te laten maken door bijvoorbeeld Edward Vlasveld, dan weet u dat alles bij elkaar past en dat uw tuin een harmonieus geheel is. Het wordt een stabiele basis waar u jarenlang plezier aan beleeft.

Relatief gezien is het laten maken van een ontwerp dan ook een kleine investering, want u gaat er jarenlang plezier aan beleven. Het onder handen nemen van een tuin kost u natuurlijk al geld en het zou zonde zijn als het achteraf toch niet zo uitpakt, zoals u het van te voren in gedachten had. Kies daarom voor zekerheid en kies voor een tuinarchitect zoals Edward Vlasveld.

Waarschijnlijk zal uw hoofd overstromen met leuke en creatieve ideeën en hierdoor verliezen ze vaak de praktische kant van de tuin dan snel uit het oog. Een tuin ontwerper zoals Edward Vlasveld helpt al uw wensen te bundelen tot één creatief geheel, met het oog op de praktische zaken zodat het een leefbare tuin wordt.

Daarnaast ontvangt u altijd een tuinontwerp op schaal. Een tuin ontwerper weet altijd precies wat de minimale afmeting voor bijvoorbeeld een terras moet, zodat het ruim genoeg is om op te leven, Hoe breed een bepaald paadje moet zijn en hoeveel beplanting u nodig moet hebben om uw tuin harmonieus te maken. Het resultaat is een tuinontwerp waar alle afmetingen nauwkeurig in meegenomen zijn.

Dan is er ook nog het kostenplaatje. Vaak starten mensen met een tuin en zien ze beetje bij beetje wat het wordt en vaak komen de totale kosten dan vaak hoog uit. Tuinontwerpers zoals Edward Vlasveld houden bij het maken van een ontwerp rekening met de kosten van alle materialen en manuren die erbij komen kijken. Hierdoor weet u altijd van tevoren precies wat uw droomtuin gaat kosten en zult u zo nooit voor verrassingen te komen staan.

Fases van een tuinontwerp

Indien u overtuigd bent om een tuin ontwerp door Edward Vlasveld, dan zijn er fases die doorlopen worden om tot een succesvol tuinontwerp te komen.

Inventarisatie

Edward Vlasveld komt bij u thuis om al uw wensen en het budget voor uw uiteindelijke droomtuin te bespreken. Samen bespreekt u alles en kunt u al uw wensen kenbaar maken. Op basis daarvan haakt de specialist op al uw wensen en zal Edward Vlasveld gaan starten met het uitwerken van een tuinontwerp.

Ontwerpen van tuin

Een tuin architect gaat vervolgens uw wensen vertalen in een tuinontwerp. Zo zal er vooral gekeken worden naar de indeling van de tuin, welke stijl het moet hebben en welke materialen daarbij horen. En alles zal aangepast worden aan de wensen van de klant.

Het bespreken van het tuinontwerp

Wanneer het tuinontwerp af is, zal het met u besproken worden. Bij Flaxfield Styles zullen ze niet met een computer schets komen, maar met een handgetekend hoge kwaliteit tuinontwerp. Hierdoor ziet u direct het totale plaatjes met al uw wensen en eisen.